wobouw

Over Wobouw

EEN PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector. Vanuit een passie heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. De voornaamste focus ligt op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren. Uiteraard ga ik graag in gesprek om jouw project te bespreken.

Ik vind het belangrijk om met jou samen te kunnen werken in een aangename sfeer waar duidelijke communicatie en transparantie voorop staan. Het project wordt pas afgerond als iedereen tevreden is. 

school

Kwaliteit

Ik kies graag voor kwalitatieve partners op wie ik kan bouwen. Ik ben zelf iemand die vertrouwen hoog in het vaandel draagt. Goede afspraken maken een goede bouwrealisatie.

verified_user

Serieus

Je hele hebben en houden in een bouw investeren, dat wil je met een gerust hart kunnen doen. Je wil het beste tarief, de beste voorwaarden en oplevertermijn. Voor de bouwopvolging is dat net zo: je wil kwaliteit, afwerking tot in de puntjes, geen grapjes of onaangename verrassingen. Het gaat tenslotte om veel geld.

zoom_in

Ander kaliber

Ik heb geen standaardtraject afgelegd. Maar de carrièreswitch die ik maakte was een hele bewuste keuze. Een keuze vanuit 10 jaar praktische ervaring en vanuit passie. Werken vanuit je passie = werken vanuit overtuiging en daar ben jij natuurlijk ook verder mee geholpen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x